Ja s'ha acabat la temporada 2015-16 a l'Escola d'Atletisme de La Vall. Una magnífica festa envoltà els nostres xiquets i xiquetes, que acompanyats per les seues famílies disfrutaren d'una vesprada carregada de competicions, sorpreses, regals i medalles per als guanyadors i guanyadores.

A més dels resultats esportius, que han sigut molt bons i quasi inesperats, cal incidir de manera especial en els resultats des del punt de vista social. L'Escola d'Atletisme de La Vall ha fet un bot qualitatiu i quantitatiu. El seu projecte que a més de la vessant esportiva té, sobretot, una vessant educativa i de formació integral que passa pel foment de la vida saludable, valors com l'equip, l'esforç, la constància... ha aconseguit instal·lar-se a la primera línea de l'actualitat vallera.

Ahí volem seguir i si pot ser millorar-ho. Per falta de la nostra dedicació i d'esforç no quedarà. Per tot això, vos esperem al setembre amb les piles carregades i amb tota la il·lusió per fer coses tan boniques com aquesta al món de l'atletisme.

Inciamos las competiciones de la Liga "6forRUN" 2015-16

30. Ene, 2016

Dues medalles d'or, un quart lloc i notables actuacions

Dues medalles d'or, una en llançament de pes aleví femení per a Paula Segarra i altra als 1.000 metres llissos per a Núria Folguerà, també en la categoría aleví femení.
D'altra banda cal destacar el meritori quart lloc als 60 metres tanques de Clara Giménez, també en la mateixa categoría.
Huit atletes, totes de categoría femenina participaren d'aquesta jornada d'atletisme federat a les pistes de Gaetà Huguet a Castelló. Enhorabona a totes per les seues meritòries actuacions.

25. Nov, 2015

Sábado día 21/11/2015 en el pabellón polideportivo de la Vall d'Uixo y sábado 28/11/2015 a partir de las 10:00 en la Pista de Atletismo Vicente Arzo de La Vall d'Uixo